Tiden som gick

Slå er ner, barn. Nu skall det bli sagostund!

En gång för länge sedan, i ett land långt borta, bodde det en Skapare. Skaparen tyckte om att hitta på sagor men det fanns inte många som läste dem. Detta gjorde att Skaparen även hade ett annat jobb som Skaparen tyckte mycket om. Utöver detta brukade Skaparen också leka och hitta på sagor med sina vänner.

Detta tog mycket lång tid och allting måst få ta just så mycket tid det behöver vilket resulterade i att Skaparen ofta glömde att sova. Och ju mindre Skaparen sov desto mindre fantasi hade Skaparen. Till sist gick det så långt att Skaparen helt slutade skriva sagor och istället bara koncentrerade sig på peta på de gamla sagorna.

Tiden gick och plötsligt en dag vaknade Skaparen upp från den dvala Skaparen befunnit sig i. För första gången på länge såg Skaparen på sina verk och insåg hur ensamma de hade varit. Så fick det absolut inte fortsätta och Skaparen lovade sig själv att avsätta en timme om dagen för att skapa fler sagor.

 

Och på den vägen är det. Jag skall skriva i alla fall en timme om dagen (på någonting helt nytt, vill säga. Faktum är att jag borde avsätta betydligt mer tid än så på att förbättra mina manus. På onsdag skall jag och Rebecca lista förlag att skicka till. Som sagt… den här gången är det all in som gäller!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: