Vägskälet

Säg hej till bloggens hundrade inlägg! Grattis på hundradagsdagen, bloggen!

Vi ställs alla då och då inför ett vägskäl. Höger eller vänster? Himmel eller helvete? Chokladglass eller vaniljglass? Det är alltid (med viss reservation för ändelser. Det är väl rent av mer sällan än ofta.) avgörande beslut, något som potentiellt sett kan påverka världen, om inte på det stora hela så i alla fall för en själv.

Mitt vägskäl är inte särskilt dramatiskt, och det är väl oklart om det kommer påverka mycket mer än bloggen. Frågan lyder som följer: Vad vill ni se här? Något artikelliknande? Spännande berättelsen från verkligheten (som när jag skadar mig och går till tandläkaren)? Noveller? Nej, vet ni vad. Jag lägger upp en omröstning om det, för sådant tycker jag är trevligt.

I övrigt? Inte mycket. Jag varvar arbete med redigering, research och rollspel, med en liten krydda ångest inför nästa bok vars handling ännu ej velat infinna sig. Kanske kan jag bara skriva två böcker på två år och eftersom jag skrev två förra året så är årets kvot fylld. Vad deppigt… Nej, jag skall börja spåna och låta verkligheten bli min musa. Hädanefter går ingen säker, vem som helst kan hamna i nästa bok!

För övrigt skall jag skriva en serie. Troligtvis kommer ingen annan än jag och de jag rollspelar med tycka att den är rolig, men om den inte fylls av för mycket intern humor så dyker det nog upp ett smakprov här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: