Säsongsavslutning i rollspel och premiär för cykeln

Det var verkligen en helt fantastisk säsongsavslutning på rollspelet (ja, ni vet… Det som tar så mycket tid från det jag egentligen borde göra.), mycket drama, ångest och action. Detta var dock föga gentemot det drama som skulle komma då jag tog mig hem.

Ni förstår, älskade ni, att det har blivit sommar. På sommaren cyklar jag, det är lite min grej. Vad jag dock inte hade räknat med idag var 1. att det skulle bli så sent och 2. att det skulle regna. Spöregna. Vräka ner. Rain cats and dogs.

Jag kämpade mig fram likt en alltmer drunknande katt (och trogna läsare, eller bara ni som läst den senaste veckans inlägg, vet att jag har varit sjuk) som förgäves försökte komma upp ur ett badkar. Ja, så illa var det. Vad är det nu man säger om förkylningar och regn? Åh, ja… ”Var inte ute i regn om du är sjuk.” eller något i den stilen. Så långt tänker förstås inte klantiga jag och nu hänger alla kläderna på tork. Det sticker i kroppen, som när man får tillbaka känseln efter att ha varit frusen. Men oj, oj, oj vad det var värt det. Nu blir det mer redigering!

För övrigt är jag en dålig dotter som inte köpt morsdagpresent än. Jag skäms!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: